Informace o registraci na VALACHY MAN 2016

29. 7. 2016 - Startovní listina triatlonu VALACHY MAN  2016 je plná. Online registrace pro dlouhý, krátký i štafetový maraton, stejně, jako dětské tratě, jsou ukončeny. Na start se tak postaví celkem 938 účastníků, z toho 639 dospělých a 299 dětí.

Pokud jste se na VALACHY MAN 2016 ještě nestihli přihlásit, je jedinou možností získat startovní číslo po zaregistrovaném účastníku, který se odhlásí či včasně nezaplatí startovné. 

Registrace online tak bude pravděpodobně možná opět ve středu 3. 8. od 12. hodin. Sledujte registrační formulář, místa jsou zaplněna většinou ještě dříve, než vám stačíme dát vědět na Facebooku.

Úplně poslední možnost se zaregistrovat potom budete mít až na místě v den konání závodu, kdy budou po skončení registrace dána k dispozici nevyzvednutá startovní čísla. Týká se to jak dospělých (cca od 13:30 hod), tak závodu dětí (cca 10:00 hod). Volná místa vám ale nemůžeme slíbit, proto s tím, prosím počítejte.

STARTOVNÍ LISTINA

Tímto zároveň vyzýváme všechny, kteří se z nejrůznějších důvodů nezúčastní VALACHY MANA 2016, aby nám to oznámili a my mohli jeho místo nabídnout jiným zájemcům.

Není v našich možnostech reagovat obratem na všechny maily s dotazem na volná místa ve startovní listině. Budeme reagovat jak nám to čas dovolí.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání na triatlonu VALACHY MAN 2016 v Novém Hrozenkově v pátek 5. srpna 2016.

Informace o průběhu závodu najdete zde.