Nová trika VALACHY MAN 2016

28. 7. 2016 - Na již tradiční trička VALACHY MAN, která pro vás vyrobil náš sponzor, firma Klimatex, se můžete těšit i tento rok. Všichni dospělí, kteří se zúčastní krátkého, dlouhého nebo štafetového závodu si tak z VALACHY MAN 2016 odnesou krásnou a hlavně funkční vzpomínku na sportovní den.

Závodnická pánská i dámská trička v zářivě žluté barvě si můžete před startem i po závodu vyzvednout ve stánku firmy Klimatex oproti poukazu, který u nás při registraci dostanete. Tričko tak rovnou můžete otestovat v praxi nebo v něm vyrazit kdykoli jindy budete mít chuť. Pokud Vás bude k závodu na místě cokoli zajímat, organizační tým VALACHY MAN 2016 najdete v tričkách modré barvy.

Každý, kdo se stihl přihlásit do 30. 6. najde u výdejního stánku firmy Klimatex velikost, kterou při registraci uvedl. Všichni ostatní, přihlášení později nebo na místě, dostanou velikost podle momentálních zásob. Čím dříve se tedy zaregistrujete, tím máte větší šanci ukořistit svou velikost.

Funkční triko Silk Touch BENTO je vyrobeno z mikrovlákenného polyesteru s Lycrou, který rychleji odvádí pot a to díky tomu, že je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor. Materiál je příjemný na dotek a je ideální pro běh, turistiku, in-line nebo fitness.